Για τρίτη φορά γκρεμίστηκε η σκαλωσιά στο κολοσιαίο έργο της σύνδεσης των δύο βασικών κτιρίων στο ξενοδοχείο ΣΑΝΤΑ.
Κάτω από την φαραωνικών διαστάσεων εναέρια γέφυρα ήταν εδώ και μήνες η σκαλωσιά, που τις τελευταίες εβδομάδες επεκτάθηκε και στο δυτικό άκρο, κλείνοντας και τον δρόμο που βρίσκεται κάτω της.
Έπεσε το εσωτερικό τμήμα της και προφανώς παραμένει ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας.
Η πτώση συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων, που σημειώνουν την επικινδυνότητα.
Η φώτο είναι από την δεύτερη (πριν δίμηνο περίπου).
Οι σημερινές φωτο:


Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

3 comments:

  1. Απλή ερώτηση κάναμε, ανάρτηση δεν είδαμε. Ξανά. Πότε πιστεύεις ακτιβιστή πως θα πέσει το ξενοδοχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόμιζα ότι δεν θα επέμενες στην ερώτηση γι' αυτό επιχείρησα να μην την αναρτήσω, όμως επιμένεις .... απλά θεωρώ πως είναι κακόβουλη. Το ξενοδοχείο είναι ένα παραγωγικό κομμάτι του δήμου μας. Όπως άλλωστε όλες οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις που φέρνουν έσοδα και απασχολούν προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νέες αντιλήψεις στο όνομα της παραγωγικοτητας και της απασχόλησης προσωπικού!! ας κινδυνεύουν και άνθρωποι, ας καταστρέφουμε την περιοχή όλα για τα κέρδη. αληθεια το προσωπικό αμείβετεκαι πόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.