Ανοιχτό κάλεσμα προς όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει σε έκθεση ζωγραφικής πάνω σε βότσαλο (πέτρα μικρή), απευθύνει το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού (Δημοτικές - Πολιτιστικές - Περιβαλλοντικές - Αθλητικές- Κοινωνικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού).
Η έκθεση διάρκειας μίας (1) μέρας θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2018 στον Φάρο του Αγγελοχωρίου, ένα μνημείο χαρακτηρισμένο από το 1998 ως Διατηρητέο Νεότερο Μνημείο Βιομηχανικής Κληρονομιάς και ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να ολοκληρώσει το λιγότερο πέντε (5) έργα.

Η έκθεση αποτελεί δράση των Ευρωπαϊκών Ημερών Θάλασσας Δήμου Θερμαϊκού 2018, με θέμα: «Μια Θάλασσα…. Ιστορία», ενώ θα παρουσιαστεί με φωτογραφικό υλικό και στο συνέδριο Cultural Management Academy East Europe 2018 στο νησί της Ύδρας, κατά την διάρκεια των πολιτιστικών ημερών για τα Μιαούλεια 2018.
Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου στο τμήμα Πολιτισμού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στο e-mail : poltherm@gmail.com
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τόπος έκθεσης: Φάρος Αγγελοχωρίου Δήμου Θερμαϊκού
Διάρκεια: 1 ημέρα
Θέμα: η κοινή μας πολιτιστική βαλκανική κληρονομιά και παράδοση

Συμμετοχή με 5 έργα το λιγότερο.
Τα έργα θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα έως στις 20 Απριλίου 2018.


Υπεύθυνη δράσης: Ανδρονίκη Ράπτη (εικαστικός - ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.)
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του τμήματος Πολιτισμού, ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού
(8.30 – 15.30) : 23923 - 30363
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.