Στον δήμο Θερμαϊκού, στην αστυνομία και έμμεσα στους κατοίκους (για την καθαριότητα) πετά το μπαλάκι η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την αυτοψία που έκανε για την καύση καλωδίων στην περιοχή των τσαϊριών πίσω από το Lidl.
Με έγγραφό της με ημερομηνία 21/2/18 που έρχεται ως απάντηση στην ερώτηση της περιφερειακής συμβούλου Δέσποινας Χαραλαμπίδου (δες εδώ) σχετικά με το περιβαλλοντικό αλλά και πρόβλημα υγείας των κατοίκων που δημιουργείται από τη συχνή καύση πλαστικών και καλωδίως στην περιοχή των Ρομά, θεωρεί πως η υπηρεσία τους δεν αισθάνεται υπεύθυνη για την έλλειψη στοιχειωδών κανόνων υποδομής (δίκτυο αποχέτευσης, ύδρευσης κλπ) και συνιστά στο Δήμο Θερμαϊκού να προβεί σε συνεργασία με την Αστυνομία σε επαυτοφόρω ενέργειες.

Το έγγραφο της ΠΚΜ προς την Ριζοσπαστική Αριστερά που ανέδειξε το παλιό και γνωστό θέμα μόλυνσης της περιοχής της Περαίας:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.