Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιείται από το Δήμο Θερμαϊκού, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Ν. Μηχανιώνας, εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοληψία θα διαρκέσει από 9.00΄ π.μ. έως  13.00΄ μ.μ. και καλούνται όλοι οι υγιείς πολίτες (άντρες και γυναίκες) ηλικίας 18 έως 62 ετών, να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.
   Η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία γίνεται συστηματικά και κατά τακτά χρονικά διαστήματα από το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια, ενώ στόχος μας είναι η μύηση όλων και περισσότερων πολιτών στο πνεύμα του Εθελοντισμού και τη σύνδεσή του με τις ανάγκες της κοινωνίας, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι σώζονται ζωές, ασθενών που υποβάλλονται σε εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ αντιμετωπίζονται και έκτακτα περιστατικά από τροχαία και λοιπά ατυχήματα.
   Με σύνθημά μας ‘’Δίνω εθελοντικά αίμα… γιατί ο εθελοντισμός είναι ανάγκη ψυχής, γιατί η προσφορά και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες’’, ας ζήσουμε την εμπειρία της προσφοράς, κάνοντας στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο, χαρίζοντας ζωή!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.