Σας γνωρίζουμε (όπως μας ενημέρωσε η ΔΕΗ), ότι στη Δημ. Κοινότητα ΠΕΡΑΙΑΣ έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος   για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  4/5/2018  από 08.00΄ έως 15.00΄ στην περιοχή μεταξύ των οδών : ΕΘΝ. ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ – ΓΡΑΒΙΑΣ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ – Κ. ΑΓΡΑ κ.λ.π.


Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς, που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το παράξενο είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες, ζούμε απροειδοποίητα και εντελώς αιφνιδιαστικά κάποιες διακοπές ρεύματος, έστω και για λιγότερη ώρα, σε σημείο άσχετο με την προαναγγελθείσα και προγραμματισμένη περιοχή και συγκεκριμένα στην περιοχή Σόλωνος στο ύψος του πρώην σχολείου Κοραής, γεγονός που έχει προκαλέσει ήδη κάποια προβλήματα. Αυτό πώς εξηγείται και θα συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.