Το ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι καταδικάζει απερίφραστα τις προσπάθειες ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, καθώς και τις διώξεις που υφίστανται τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων γι’ αυτήν τους τη δράση.

Το ΕΠΑΜ, που από την αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχει γνωρίσει το ανάλγητο πρόσωπο της κρατικής καταστολής και των άδικων διώξεων, καθώς πρόσφατα αρκετά μέλη του πέρασαν από δίκη, όντας ανάμεσα στους πρώτους συλληφθέντες των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι η κατασκευή ανυπόστατων «ποινικών» κατηγοριών δεν είναι παρά μια απέλπιδα προσπάθεια εκφοβισμού του λαού, από ένα σύστημα που τρέμει μπροστά στην ίδια του την κατάρρευση, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους διωκόμενους συναγωνιστές και διατρανώνουμε την δέσμευσή μας ότι:

Η προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού και ποινικοποίησης του νόμιμου δικαιώματος στη διαμαρτυρία και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, δεν θα περάσει!

Το ληστρικό σύστημα που λυμαίνεται τα σπίτια και την περιουσία του ελληνικού λαού σύντομα θα ανατραπεί και όσα ακίνητα παρανόμως εκπλειστηριάστηκαν θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους!

Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε εγκληματική τους επιδίωξη, θα μας βρίσκουν μπροστά τους, μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να ανασάνουμε στη χώρα μας τον αέρα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης!

Θεσσαλονίκη 8 Μαΐου 2018
ΕΠΑΜ – Τομέας Θεσσαλονίκης

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Νικολαου Γρηγορης9 Μαΐου 2018 στις 10:59 π.μ.

    Μετα τη δικη και της αθωωση μας ημων των 8 μελων του ΕΠΑΜ που σταματησαμε πλειστηριασμους τωρα διωκονται και αλλοι συναγωνιστες. Το ΕΠΑΜ θα ειναι παλι παρων στο καθηκον του στηριζοντας τους αγωνιζομενους συναγωνιστες μας. Μπορει οι δυναμεις μας να ειναι μικρες αλλα υπαρχει τεραστιο σθενος και αποφασιστικοτητα για νεους αγωνες που θα τους φερουμε σε περας. Δεν ζητουμε τιποτε παραπανω απο στηριξη στον αγωνα του ΕΠΑΜ για τους συμπολιτες μας. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.