Απεβίωσε χθες μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο ο γιατρός Βασίλης Νάκος.
Ο αγαπητός σε όλους Βασίλης ήταν γιατρός γαστρεντερολόγος στο ΑΧΕΠΑ και διετέλεσε Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής στο ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρος του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και πρώτος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας.
Ήταν από τα δραστήρια μέλη του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ και πρωτεργάτης του στησίματος του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος επί σειρά ετών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΙΘ.
Οι φίλοι του θυμούνται με ένα πολύ ζεστό κι ανθρώπινο χαμόγελο τον Βασίλη. Ένα χαμόγελο και μια αμεσότητα με την οποία κέρδιζε από την πρώτη στιγμή τους συνομιλητές και τους συνεργάτες του.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Καλό παράδεισο φίλε και παλιέ συναγωνιστή Βασίλη.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 4 μμ στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Σωτήρος, στη Θέρμη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.