Τα νεώτερα για το σκοπιανό: 
1. Ολα δείχνουν πως η αρχική πρόθεση των γειτόνων με την πρόταση τους "δώστε εσείς το ΟΚ για την είσοδο μας στο ΝΑΤΟ και... κατόπιν θα αλλάξουμε το Σύνταγμα μας κλπ κλπ" ήταν μια καλοστημένη παγίδα, ενδεχομένως εν γνώσει των ΗΠΑ. Δεν θα άλλαζαν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως και η Ελλάδα δεν θα είχε μέσον πίεσης.
2. Η "έναντι όλων" (erga omnes) χρήση ΔΕΝ είχε γίνει αποδεκτή και όσα ακούγαμε εδώ ήταν παπαρίτσες. Σκέτες.
3. Η Ελλάδα, που ήδη έχει υποχωρήσει στη γλώσσα και στην εθνικότητα, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ να ετοιμάζεται να υποχωρήσει ΚΑΙ στο erga omnes! Δηλαδή η όποια "λύση" να αφορά χρήσεις σχετιζόμενες με τη χώρα μας και -αρχικά- με κάποιους διεθνείς φορείς που όμως λίγα χρόνια μετά θα ατονούσαν και ΟΛΟΙ θα τους αποκαλούσαν Μακεδονία.
End of story.

Takis Latas
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.