Τα νεώτερα για το σκοπιανό: 
1. Ολα δείχνουν πως η αρχική πρόθεση των γειτόνων με την πρόταση τους "δώστε εσείς το ΟΚ για την είσοδο μας στο ΝΑΤΟ και... κατόπιν θα αλλάξουμε το Σύνταγμα μας κλπ κλπ" ήταν μια καλοστημένη παγίδα, ενδεχομένως εν γνώσει των ΗΠΑ. Δεν θα άλλαζαν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως και η Ελλάδα δεν θα είχε μέσον πίεσης.
2. Η "έναντι όλων" (erga omnes) χρήση ΔΕΝ είχε γίνει αποδεκτή και όσα ακούγαμε εδώ ήταν παπαρίτσες. Σκέτες.
3. Η Ελλάδα, που ήδη έχει υποχωρήσει στη γλώσσα και στην εθνικότητα, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ να ετοιμάζεται να υποχωρήσει ΚΑΙ στο erga omnes! Δηλαδή η όποια "λύση" να αφορά χρήσεις σχετιζόμενες με τη χώρα μας και -αρχικά- με κάποιους διεθνείς φορείς που όμως λίγα χρόνια μετά θα ατονούσαν και ΟΛΟΙ θα τους αποκαλούσαν Μακεδονία.
End of story.

Takis Latas
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.