Όπως είχαμε προβλέψει έχει ανοίξει αρκετά νωρίς ο προεκλογικός αγώνας για τις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Θερμαϊκού. Μπορεί οι εκλογές να είναι καθορισμένες για το φθινόπωρο του 2019 ( δεκαπέντε μήνες μετά), αλλά αρκετοί διεκδικητές παίρνουν θέση στην αφετηρία, εκδηλώνοντας την πρόθεσή τους.
Ήδη με προσωπικό του μήνυμα στο fb, αλλά και προσωπικές επαφές, ο επιχειρηματίας Συμεών Καψάλας, έκανε γνωστή την επιθυμία του για την δημαρχία.
Ο Γιώργος Τσαμασλής ήδη ξεκαθάρισε πως θα είναι ο υποψήφιος της δεξιάς παράταξης στο Δήμο, όπως ανακοίνωσε στη σύναξη που πραγματοποίησε μερικές μέρες πριν.
Ο Νίκος Παράσχου, χωρίς να προχωρήσει σε ανακοίνωση, με δημοσκόπηση που δημιούργησε στο fb, ο γιος του Πάνος και α' Αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. δείχνει πρόθεση συμμετοχής στην κούρσα. Μάλιστα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (με ονομαστικές συμμετοχές στην ψηφοφορία) δίνουν προβάδισμα στο Νίκο. Η δημοσκόπηση εδώ: https://www.facebook.com/groups/2052076895074179/permalink/2119456145002920/
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λοιπές υποψηφιότητες στη δημοσκόπηση που περιλαμβάνουν τον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη, τον επικεφαλής της Συμπολιτείας Σπύρο Κουζινόπουλο, την εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης κα Ντίνα Μόραλη αλλά και τον Κώστα Κούτουκα,
Να σημειώσουμε πως άσχετα αν είναι ή όχι στις βλέψεις των προαναφερομένων η συμμετοχή τους σε ένα εκλογικό αγώνα, δεν έχει  γίνει, έως τώρα τουλάχιστον, κάποια ανακοίνωση από μέρους τους.
Φυσικά θεωρείται βέβαια η εκ νέου υποψηφιότητα του σημερινού δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη, που θα είναι και πάλι το πρώτο φαβορί.

Πάντως όλα μας δίνουν την εντύπωση για έναν ιδιαίτερα ζωντανό προεκλογικό αγώνα στον Θερμαϊκό, όποτε προκηρυχθεί η αυτοδιοικητική μάχη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Νικολαου Γρηγορης24 Ιουνίου 2018 στις 4:10 μ.μ.

    Νικος Παρασχου μια πολυ καλη προταση για υποψηφιος δημαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.