Παρ' ότι "ούτε φωνή ούτε ακρόαση" υπήρξε από την τελευταία μας δημοσίευση για το θέμα της αναμόρφωσης (με εργασίες και κόστος του ιδιώτη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου) του παραλιακού δρόμου μπροστά στο SANTA, οφείλουμε να παραδεχθούμε, εκ του αποτελέσματος, όπως πιστοποιείται από τις φωτο που παραθέτουμε, πως ουδόλως στραγγαλίζεται η πρόσβαση στο σημείο.
Ήδη η καλαίσθητη στρώση με κυβόλιθους του παραλιακού δρόμου σαφώς αναβαθμίζει την περιοχή, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με τον χωματόδρομο της "λασπούρας και της σκόνης". Και προφανώς δεν περιορίζει το πλάτος του παραλιακού, αφού αφορά όλο το εύρος του.
Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες ανάλογες παρεμβάσεις, προφανώς από τον Δήμο, προς αυτή την κατεύθυνση.
Ελέγχεται πληροφορία που μας έδωσε φίλος σύμφωνα με την οποία τμήμα του στρωθέντος παραλιακού δρόμου βρίσκεται στην ιδιοκτησία του ξενοδόχου σύμφωνα με το πολεοδομικό σχέδιο του '36. Κομμάτι που βρίσκεται μεταξύ του δρόμου και της αμμουδιάς.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.