Ένα όμορφο πρόγραμμα εκδηλώσεων υπόσχεται να μας χαρίσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Επιβάτες, στα φετινά Επιβατιανά 2018.

Οι εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού και του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και προβάλλονται ως ένα Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας, Πολιτισμού και Παράδοσης θα ξεκινούν κάθε βράδυ στις 8.15 στον καθιερωμένο χώρο, το πάρκο των Ν. Επιβατών (απέναντι από το Α. Τ.).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΕΜΠΤΗ 19-7-2018: Αφιέρωμα στο Γ. Ζαμπέτα με την Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας. Μαέστρος: Πέτρος Ρίστας, Σολίστ: Γιώργος Γελαράκης, Μάγδα Πένσου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-7-2018: Γιορτή Σαρδέλας- Λαϊκή & Παραδοσιακή Βραδιά με την Dilek Koç.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-7-2018 & ΚΥΡΙΑΚΗ 22-7-2018: Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με Χορευτικά Σχήματα από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-7-2018: Παραδοσιακό Θρακιώτικο Γλέντι με το μουσικό σχήμα «Εβρίτικη Ζυγιά». Συμμετέχουν Παραδοσιακά Χορευτικά Συγκροτήματα της περιοχής.

Ελεύθερη είσοδος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.