Με έξι (6) κολυμβητές / τριες εκπροσωπείται φέτος η Ελλάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (COMENCUP), που διεξάγεται στην Πάτρα στις 28 και 29 Ιουλίου.

Ανάμεσα σε αυτούς, μεγάλη χαρά και τιμή είναι η συμμετοχή τριών (3) νέων ταλαντούχων παιδιών από το Δήμο Θερμαϊκού, που πλημμύρισαν μευπερηφάνεια τους συνδημότες τους με την πορεία και τις επιδόσεις τους :

·         Ο Σπύρος Ανδρεάδης, ο οποίος διαγωνίζεται και στις δύο κατηγορίες των πέντε (5) και των δέκα (10) χλμ.
·         Ρος – Αντώνης Αϊβαλιώτης, διαγωνιζόμενος στην κατηγορία των δέκα (10) χλμ.
·         H Σοφία Σαλονικίδου, η οποία επίσης διαγωνίζεται στα δέκα (10) χλμ.

Τους αθλητές θα συνοδεύει ο προπονητής, κ. Ιωάννης Βαλκούμας, ενώ σχετικά με τα αγωνίσματα, το Σάββατο 28/7 θα διεξαχθούν των 5χλμ. στις 09.00 π.μ. και η Μικτή σκυτάλη 4χ1250μ στις 18.30 και την Κυριακή 29/7 το αγώνισμα των 10χλμ. στις 09.00 π.μ.

Οι κολυμβητές / τριες είχαν προκριθείμετά από τους αγώνες επιλογής που είχαν πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, στην παραλία της Αγίας Τριάδας, με τη διοργάνωση να τελείται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (HellenicSwimmingFederation) και την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας. Το αθλητικό γεγονός ήταν υπό την υποστήριξη του Δήμου Θερμαϊκού, του 3ου Γενικού Σώματος Στρατού και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ καθοριστική ήταν και η συνεισφορά του Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού (ΚΑΟΘ) και του προέδρου του, κ. Σάββα Πιαστόπουλου.

Τις ευχές του για καλή επιτυχία έστειλε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, λέγοντας : «Η θέληση, το πάθος και η αγωνιστικότητα που σαςδιακρίνουν, έχουν καταφέρει ήδη να σας αξιώσουν στα μάτια όλων μας και να μας γεμίσουν υπερηφάνεια. Αξίζετε θερμά συγχαρητήρια τόσο εσείς, όσο και οι οικογένειες, οι προπονητές σας, αλλά και ο Κολυμβητικός Αθλητικός Σύλλογος Θερμαϊκού, που συνέβαλαν στην καλλιέργεια των αξιών αυτών και σας στήριξαν στην μέχρι τώρα πορεία σας. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον σας θα είναι λαμπρό, με την ευχή και την προσδοκία να σας δούμε σε περισσότερους αγώνες και με πολλές μελλοντικές διακρίσεις».


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.