Με συνεχόμενες τροπολογίες που κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν αποδεκτές από τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, καθορίζεται ότι ο α΄ και όχι ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ταυτιστεί χρονικά με τις ευρωεκλογές (προφανώς και με τις εθνικές).

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι για την συγκεκριμένη ημερομηνία (26 Μαΐου 2019) προγραμματίζονται και οι εθνικές με στόχο να στηθούν στην ουσία πέντε κάλπες: Εθνικών, ευρωεκλογών, δημοτικών, περιφερειακών και εκλογών για τις τοπικές κοινότητες.

Παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ζήτησαν, με αφορμή την τροπολογία για την αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών, οι εισηγητές της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά την έναρξη συζήτησης του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι» στην Ολομέλεια της Βουλής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.