Το Κέντρο Κοινότητας ενημερώνει ότι όσοι έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ρεύματος για το έτος 2018 απαιτείται να κάνουν εκ νέου αίτηση και για την επόμενη χρονιά εντός ενός μηνός από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ.
Όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ για το έτος 2017, απαιτείται να κάνουν εκ νέου αίτηση και για την επόμενη χρονιά από την 28η Ιουλίου και για ένα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: εάν η προθεσμία υποβολής δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων π.χ. για το φορολογικό έτος 2017 λήγει στις 27/07/2018 και μέχρι 28/08/2018 δεν έχει υποβληθεί εκ νέου αίτηση, τότε αυτόματα παύει να ισχύει το ΚΟΤ (από 29/08/2018) ακόμη και αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για κάποια κατηγορία.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.