Στο κτίριο του Δημαρχείου Θερμαϊκού στην Περαία, στο γραφείο Δημάρχου,επικυρώνεται και επίσημα την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 12.00 μ.μ., με την παράλληλη πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου, η έναρξη υλοποίησης του εμβληματικού έργου εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτιστικού συστήματος του Δήμου Θερμαϊκού.

Παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος και Νομικός Εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας «Dasteri Α.Ε.», στελέχη της Διοίκησης Θερμαϊκού, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

Μετά την τελεσίδικη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, εν αναμονή της οποίας είχε ανασταλεί η έναρξη εκτέλεσης του έργου, ο δρόμος για την αναβάθμιση του απαρχαιωμένου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού πλέον ανοίγει, με τις εργασίες τοποθέτησης 4.500 ολοκαίνουργιων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED τελευταίας γενιάς και 10.000 λαμπτήρων στους δρόμους και των οκτώ δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου να ξεκινάει άμεσα, εντός των προσεχών ημερών.

Το πρωτοποριακό έργο και μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής Θερμαϊκού, με το Δήμο να αποτελεί έναν από τους λίγους πανελλαδικά που, εναρμονισμένοι και με τις νουθεσίες τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και της πολιτείας, προχωρούν σε αντίστοιχες παρεμβάσεις, υπόσχεται σημαντικά οφέλη βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Η ενεργειακή και οικονομική εξοικονόμηση, η περιβαλλοντική προστασία, η αισθητική ανάδειξη και αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η αποτροπή της εγκληματικότητας αποτελούν μόνο μερικά εξ αυτών, τα οποία αναμένεται να επιτευχθούν μετά την ολοκλήρωση του έργου, που υπολογίζεται μέχρι το τέλος του 2018.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.