Με έντονη δραστηριότητα των μελών του, με επικεφαλής το ΔΣ του, ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, βάζει τις τελευταίες πινελιές στην τετραήμερη διοργάνωση εκδηλώσεων του "Τρύγου 2018". Μια από τις σημαντικότερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο Θερμαϊκού.
Οι γιορταστικές βραδιές του "ΤΡΥΓΟΥ" ανοίγουν την Παρασκευή 3 Αυγούστου, με  τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη που θα προσφέρει διασκέδαση και γλέντι με την ορχήστρα του αλλά και τη Ντίνα Παπαϊωάννου και Φώτη Θεοδωρίδη που θα τον συνοδεύουν. Η συναυλία -γλέντι θα ξεκινήσει,  στις 8.30 μμ στην παραλία της Αγίας Τριάδας.





Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Αυγούστου, τα χορευτικά και οι μουσικές δίπλα στο κύμα θα συνεχιστούν με λαϊκά και παραδοσιακά γλέντια που θα εκκινούν και πάλι στις 8.30 μμ.
Το κλείσιμο των τετραήμερων εκδηλώσεων θα γίνει την  Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ   ο μόνιμος φίλος των εφηβικών μας χρόνων στα εκπληκτικά τοτινά πάρτυ της Αγίας Τριάδας, ο  Πασχάλης Αρβανιτίδης.
Ο Πασχάλης θα συνεχίζει τα πάρτυ και θα μοιράσει κέφι και διάθεση για χορό στους επισκέπτες.


Οφείλουμε να τονίσουμε όμως τις άοκνες και συνεχείς προσπάθειες που συνεχίζονται αμείωτες, παρά τις υποχρεώσεις για την προετοιμασία του "ΤΡΥΓΟΥ 2018", από τα μέλη του Συλλόγου για την αποκατάσταση του παλιού κτιρίου του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού, που μεταβάλλεται σε αληθινό κόσμημα για την Αγία Τριάδα, αλλά ίσως και για όλο τον Δήμο.
Με χρήματα που εισφέρονται από το υστέρημά του Συλλόγου αλλά και από την τσέπη των μελών, με την εθελοντική εργασία τους, αλλά και την διακριτική συνεισφορά του Δήμου, το άθλιο και παρατημένο κτίριο, όπως και ο περιβάλλον χώρος, μεταμορφώνεται σε μια φωλιά πολιτισμού, όπως με περηφάνεια λένε οι άνθρωποι του Συλλόγου που συναντήσαμε στις επισκέψεις μας στον χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως η τοποθεσία που βρίσκεται έχει μια υπέροχη θέα απέναντι στο μεγάλο Καράμπουρνο και υπάρχουν φιλοδοξίες, που υποστηρίζονται από τον μεγάλο αύλειο χώρο που διαθέτει, ακόμα και για την κατασκευή ανοιχτού αμφιθεάτρου που θα μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους δημότες όλου του Δήμου.
Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες του χώρου, όπως είναι σήμερα.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.