Με σημερινή δήλωσή του, στον "ακτιβιστή", ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής ξεκαθαρίζει και οριστικοποιεί το ζήτημα της υποψηφιότητάς του και προαναγγέλει πως σύντομα θα γνωστοποιήσει τα πρώτα ονάματα υποψηφίων του συνδυασμού του.
Η πλήρης δήλωση:
"Η υποψηφιότητα για την δημαρχία για μένα δεν είναι αυτοσκοπός ούτε θα το έκανα εάν δεν υπήρχε η ομάδα των έμπειρων και νέων ανθρώπων που πιστεύουν στο πρόγραμμα μας, με την εμπιστοσύνη και την Δύναμη των Συνδημοτών μας που επιδρά επάνω μας σαν θέληση χτίζουμε έναν σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο.
Όλα λοιπόν στην ώρα τους, σύντομα θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας".

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Αντε με το καλό να χάσει και πάλι το δημαρχιλίκι μπας και βγει επιτέλους στην σύνταξη. Πως κατάφερες αλήθεια και τον βρήκες για να σου κάνει δήλωση ακτιβιστή; Πόσους μήνες τον έψαχνες; O tempora o mores ! Στις νεοεγκαινιασθείσες "πέτρες" έλειπε ο τσαμασλής και ήταν εκεί ο ομογάλακτός του τζιτζικώστας!!! Γελοιότητες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα ήθελα να γνωρίσω την ομάδα των έμπειρων και νέων συνεργατών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.