Ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού ανακοινώνει περήφανα την διάκριση του αθλητή του κ. Πέτρου Κατσαρέα, ο οποίος κατέκτησε την  2η θέση της κατηγορίας Division II, στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ιστιοσανίδας που διεξήχθησαν στο Porto Roz της Σλοβενίας στις 5,6,7 και 8 Σεπτεμβρίου 2018. Την πρωτιά είχε η Ιταλία ενώ την τρίτη θέση η Κροατία.

  Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κο Κατσαρέα που για μια ακόμη φορά έκανε γνωστό το όνομα του ομίλου, της πόλης μας και της Ελλάδας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και ευχόμαστε να συνεχίσει την αέναη προσπάθειά του στο μέλλον πάντα και με την δική μας αμέριστη συμπαράσταση.

 Επιτυχιών συνέχεια
  Η Σοφία Ράπτη αθλήτρια του Ομίλου μας πήρε την  απόλυτη πρωτιά στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Κύπελλο Μπλάτση που διοργάνωσε η Καλαμαριά στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2018, στη κατηγορία σκαφών LASER 4,7, ενώ η δικιά μας Ελένη Κοροσίδου κατέκτησε την Τρίτη θέση στα κορίτσια στην ίδια κατηγορία σκαφών. Ο επίσης δικός μας Γιώργος Παπαδόπουλος ήρθε τρίτος στην Ολυμπιακή κατηγορία LASER STANDART.
  Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον ακούραστο προπονητή μας Δημήτρη Ιωαννίδη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.