Φαίνεται πως ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης της Αγίας Τριάδας κερδίζει το στοίχημα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην τωρινή διοίκηση που κατάφερε και συσπείρωσε πλήθος μελών που βοηθούν έμπρακτα στο μεγάλο όνειρο της μεταμόρφωσης ενός σκουπιδοκτίριου - αποθήκης σε ένα νέο στολίδι πολιτισμού στην Αγία Τριάδα. Αλλά και στις προηγούμενες που δώσανε τη μαγιά και τα πατήματα πάνω στα οποία πάτησαν οι νεώτεροι κι απ' ότι αποδεικνύεται πολύ ενθουσιώδεις !!!


Ο χώρος του πρώην αμπελουργικού συνεταιρισμού της Αγίας Τριάδας που παραχωρήθηκε στον δραστήριο πολιτιστικό σύλλογο, και που βρίσκεται σε ένα καταπληκτικό οικόπεδο αρχίζει και αποκαλύπτει το όμορφο πρόσωπό του. Και σ' αυτό συνετέλεσε η αγάπη και η διάθεση των πολλών που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά και προσφέρουν ανιδιοτελώς.
Και μπορεί ο μπροστάρης Χρήστος Σημαδόπουλος (μαζί με τον πρόεδρο Χρήστο Σιάμπαλη και τα άλλα παιδιά ...) να ευχαριστεί με την παρακάτω σημερινή ανάρτηση κάποιους αυτοδιοικητικούς που βοηθούν αλλά κατά τη γνώμη μας τα εύσημα αξίζουν στα δεκάδες ανώνυμα μέλη που προσέφεραν και άλλαξαν ( με πολλές ώρες δουλειάς) ένα παραμελημένο χώρο σε κόσμημα.

Εύγε επώνυμα κι ανώνυμα μέλη του Συλλόγου, νυν και πρώην και επόμενα ...





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.