του ακτιβιστή

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στη Θεσσαλονίκη για να "προστατεύσουν" τον Τσίπρα και τον Αμερικάνο υπουργό Εμπορίου από τα ειρηνικά πλήθη που διαδηλώνουν είτε για το πούλημα της Μακεδονίας, είτε για το ξεπούλημα και το δούλεμα για την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια, τότε βρίσκουν ευκαιρία οι ντόπιοι "οικολόγοι" να προχωρήσουν στο επικερδές και καταστροφικό τους έργο της καύσης ελαστικών και μόλυνσης για ακόμα μια φορά των κατοίκων της ευρύτερης περιχής Θερμαϊκού και Θέρμης.

Οι μπάτσοι δεν μπορούν να προστατεύσουν πλέον την υγεία των πολιτών από μια χούφτα ρομά που αδιαφορούν και τους χλευάζουν.


Μια ακόμα βραδιά δύσπνοιας και σίγουρα μεταφορά κάποιων (πολλών κατά τη γνώμη μας) συμπολιτών μας στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα.
Μια ακόμα βραδιά αγωνίας....
Μια ακόμα βραδιά αδιαφορίας ....
Ένας εισαγγελέας με ευαισθησίες και ακεραιότητα δεν βρίσκεται; Ή όλοι είναι ενταγμένοι στην απελευθέρωση λαμογιών με δήθεν αναπηρίες;
Έχετε υπόψη σας όμως πως η οργή θα θεριέψει όταν υπάρξει το πρώτο αθώο θύμα από την μόλυνση των διοξινών και των φουρανίων .....


update 9/9/18, 23:10

Από νεώτερες πληροφορίες που συλλέξαμε η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο κτήμα στο οποίο κάηκαν 160 ελαιόδενδρα.
ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Έτσι για την ιστορία σας ενημερώνω ότι η σημερινή φωτιά έκαψε και ενα χωράφι με 160 ελαιόδεντρα που ανήκει στην οικογένεια μου και που εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορούμε ούτε καν να πλησιάσουμε για ευνόητους λόγους.
Το κακό  παράγινε. Υπάρχει πρόταση για συγκέντρωση κατοίκων για να εξεταστεί το πρόβλημα και να προταθούν τρόποι αντιμετώπισής του. Ο τόπος και ο χρόνος της συγκέντρωσης θα γνωστοποιηθεί σε νεώτερη ανάρτηση. Δεκτές προτάσεις με σχόλια στην ανάρτηση ή στο fb.
Πρόκειται για ζήτημα δημόσιας υγείας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.