του ακτιβιστή

Η έκφραση "δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό" πιστεύω πως θα πρέπει να καλύπτει πολλούς από εμάς. Ιδιαίτερα όταν κάποιοι από μας αισθανόμαστε πως αδυνατούμε να παράγουμε νέες ιδέες ή νέες πρωτότυπες προτάσεις.

Νομίζω πως μετά από 10 και πλέον μήνες εφαρμογής του πρωτοποριακού υπαίθριου γυμναστηρίου που δημιούργησε ο δήμος Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία, είναι καιρός η ιδέα να υιοθετηθεί από τον δήμο Θερμαϊκού και να στήσει το δικό του γυμναστήριο στη διαδρομή του πεζόδρομου από Περαία έως τον Μπαξέ.

Απλά κάντε το κύριοι της διοίκησης.

Δεν χρειάζεται κόπος, ούτε πολύπλοκες ιδέες και σκέψεις.

Εκτός από το καλό που θα κάνετε σε πολλούς δημότες θα καταφέρετε να  προσδώσετε χαρακτήρα σε κάποια σημεία της πανέμορφης δικής μας διαδρομής.


Τα όργανα που βρίσκονται στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά το Μέγαρο και πριν τα γήπεδα τέννις, είναι πιστοποιημένα και ανοξείδωτα, ειδικών προδιαγραφών, ώστε να μην αλλοιώνονται στο πέρασμα του χρόνου»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Όπου νάναι θα τον κλέψουν οι γύφτοι για να το πουλήσουν για παλιοσίδερα. Φαντάσου να ήταν τέτοιο πράμα στο "ΚΑΠΠΑ". Θα το είχαν σηκώσει την ίδια μέρα μαζί με τα καλώδια που κάθε τόσο βάζουν και ξαναβάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.