Σε νέα διανομή τροφίμων προχωράει ο Δήμος Θερμαϊκού,προς στους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί  μέχρι τις 31–8-2018,στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή   θα πραγματοποιηθεί  στους Ν.Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των  Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ.Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

-      Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ.έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ )

-      Πέμπτη  18  Οκτωβρίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ.έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω )

-      Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 , ώρα από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. θα γίνει η διανομή της ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους ωφελούμενους.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι  νωπά, συσκευασμένα και μαναβική (κοτόπουλο, ζάχαρη, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, πολτός, πατάτες, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες), τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά  με μήνυμα στο 
email τους.

Κατά την παραλαβή της  αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής), καθώς  για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.