Ένα γράμμα της Αγγελικούλας στον Άγιο Βασίλη, με το οποίο τον καλεί στο σπίτι της, γεννά αμέτρητες απορίες στο μυαλό της κι αρχίζει να ψάχνει την αλήθεια των Χριστουγέννων. Μπορεί η κόκκινη στολή του Άι-Βασίλη να κρύβει την αλήθεια που ψάχνει η Αγγελικούλα; Γιατί θα μπλέξει σε διαμάχες με τους συμμαθητές της; Τι θα ανακαλύψει και γιατί θα κλονιστεί η σχέση της με την οικογένειά της; Έχει μήπως σχέση ο Άγιος Βασίλης, που δεν μπήκε ποτέ από την καμινάδα; Ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και ποιος χτυπούσε το τζάμι την Πρωτοχρονιά; Τελικά, όλες οι απαντήσεις που έψαχνε η Αγγελικούλα υπήρχαν μέσα στην καρδιά της!!! Μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία, πασπαλισμένη με πολλή αγάπη, που θα γνωρίσει στα παιδιά την αξία της πίστης, της καλοσύνης, της προσφοράς, της πραγματικής φιλίας, αλλά κυρίως τη σπουδαιότητα της οικογένειας.


Ένα νέο παιδικό Χριστουγεννιάτικο βιβλίο της συνδημότισσάς μας κας Μάγδας Κισσούδη. Καλοτάξιδο !!!!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.