Πρόσκληση απευθύνει ο δήμαρχος Θέρμης προς όλους να παραστούν στα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών σε συνεργασία με τον Δήμο θέρμης και τη Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ και έχει ως θέμα «Η νεολαία στην πρώτη γραμμή των αγώνων: ο Νοέμβρης 1973 και τα άλλα Πολυτεχνεία»

Πρόσκληση 
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τα Eγκαίνια της έκθεσης φωτογραφικών ντοκουμέντων με θέμα «Η νεολαία στην πρώτη γραμμή των αγώνων: ο Νοέμβρης 1973 και τα άλλα Πολυτεχνεία» την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών σε συνεργασία με τον Δήμο θέρμης και τη Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15/11 στις 19:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πινακοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 15 έως τις 21 Νοεμβρίου 2018. 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και ιστορικά τεκμήρια από τους αγώνες των νέων στην Ελλάδα την περίοδο της δικτατορίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, αγωνιστές της δημοκρατίας, μέλη του ΣΦΕΑ, θα υποδέχονται και θα ξεναγούν τους μαθητές των σχολείων και κάθε ενδιαφερόμενο για τους αγώνες των νέων εκείνης της εποχής.Άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων εκείνη την εποχή θα καταθέσουν τη δική τους εμπειρία. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Δημήτρης Δημόπουλος και η Σοφία Χατζηδημητρίου, σπουδαστές φωνητικής στο Δημοτικό Ωδείο Θέρμης, ενώ στο πιάνο θα τους συνοδεύει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γκαρίμπης. Παράλληλα με τον δήμο Θέρμης, η έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων διοργανώνεται  στους δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Νεάπολης–Συκεών, ενώ την Παρασκευή 16/11 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση – συζήτηση στο Συνεδριακό Κέντρο Ν.Γερμανός στη ΔΕΘ.
Ο δήμαρχος Θέρμης 
Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Στην εκθεση να βαλετε και απο μια φωτογραφια του Λαλιωτη και της Δαμανακη να μην τους ξεχασουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.