του ακτιβιστή

Επιβεβαιώθηκαν οι μέχρι πρότινος πληροφορίες μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε αυτόνομη κάθοδο για τη διεκδίκηση της δημαρχίας στο δήμο Θερμαϊκού.
Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, η συνέλευση που αποφάσισε, μετά από γόνιμο διάλογο, με ψήφους 24 έναντι τριών την υποψηφιότητα Χατζηβαλάση. Προφανώς η αυτοδιοικητική παράταξη, που θα στεγάσει το εκλογικό σχήμα, θα είναι αυτή της Συμπολιτείας.
Με δεδομένο αυτό πλέον οι δεδομένες, μέχρι τώρα,  υποψηφιότητες στον Δήμο Θερμαϊκού είναι  έξι: Μαυρομάτης, Τσαμασλής, Παράσχου, Καψάλας, Χατζηβαλάσης, Μόραλη. Και άλλες τρεις που δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά εικάζεται ότι υφίστανται αυτές του Καπλάνη, του Κούτουκα και του Τζέκου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. Το "προφανώς" δικό σου συμπέρασμα ακτιβιστή. Μένει να το δούμε, υπάρχουν κι άλλες φήμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακές υπηρεσίες και στον τόπο τους και στο κόμμα τους .Άβουλοι και μοιραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πληροφορίες σας αποτελούν τους ευσεβείς πόθους των κατασκευαστών τους. Οφειλατε κάνατε τον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μου πριν τις δημοσιεύστε. Αυτό τουλάχιστον απαιτεί η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία. Και μην μου πείτε ότι δεν ξέρατε το τηλέφωνο μου, γιατί θα μπορούσατε να το βρείτε εκεί που βρήκατε τη φωτογραφία μου. Προσωπικά δεν έκρυψα ποτέ τις προθέσεις μου. Όταν το αποφασίσω, θα το ανακοινώσω ο ίδιος. Προς το παρόν πάντως οφείλω να σας διαβεβαιώσω, ότι ήταν ατυχής η προσπάθεια αλίευσης ειδήσεων με την δημοσίευση αναληθών πληροφοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές της αυτοδιοίκησης, όπως και να κατέβει θα σαρώσει. Γι αυτό το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος που νιάζεται για το μέλλον του τόπου του, χωρίς τις φαυλότητες του παρελθόντος, είναι είτε να τον ψηφίσει είτε να συσπειρωθεί μαζί του. Οι υπόλοιποι, γνωστόν τοις πάσι, είναι ήδη " καμμένα χαρτιά". Καλή επιτυχία στον Δήμο Θερμαΐκού, να αποκτήσει τον ηγέτη που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αμοιβή του εφιάλτη στην μάχη των Θερμοπύλων δεν την μάθαμε, την αμοιβή του Ιούδα στην Αγία γραφή την γνωρίζουμε, την αμοιβή των "εκάστοτε" στην υπόθεση του ΟΑΣΘ θα την μάθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θάρρος της γνώμης όμως εχει ακριβό αντίτιμο Ανώνυμε .Για σενα το λέω που θες να μάθεις και πόσα πηρε ο Εφιάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα νωρίς είναι να βγάζουμε συμπεράσματα, όμως καλό θα ήταν, να ήμαστε όλοι προσεκτική στην επιλογή δημάρχου .
    Χαραλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.