Είναι διαρκής η παρουσία της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής (AFS) με δράσεις αλληλεγγύης προς
διάφορες δομές της ευρύτερης περιοχής της Θέρμης. Άλλοτε αποδέκτες της ευαισθησίας και της εθελοντικής δράσης αλληλεγγύης των δύο λυκείων της Σχολής ήταν το Κέντρο Υγείας Θέρμης, ενώ χθες οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Σχολής είχαν σειρά.

Αυτές τις μέρες οι μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για την Ημέρα των Ευχαριστιών ή αλλιώς το γνωστό “Τhanksgiving Day” προσέφεραν διάφορα είδη για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.


Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισκέφτηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή χθες Πέμπτη 22 Νοεμβρίου για να παραλάβουν τις συσκευασίες με σαμπουάν, αφρόλουτρα, καθαριστικά για το πάτωμα, χλωρίνη, υγρά πλυσίματος πιάτων, χαρτικά, όπως ρολά υγείας , κουζίνας και χαρτοπετσέτες, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα καθώς και προϊόντα προσωπικής/ατομικής υγιεινής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.