του ακτιβιστή

Έξαρση των κρουσμάτων παραβατικότητας στο Δήμο Θερμαϊκού μας καταγγέλλονται από φίλους του "ακτιβιστή". Όσο κι αν ψάξαμε όμως δεν βρήκαμε καμία σχετική αναφορά στα δελτία τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Μόλις χθες σύμφωνα με πληροφορίες μας έγιναν περισσότερες από πέντε απόπειρες ληστείας μόνο στην Περαία. Στη μία περίπτωση σύμφωνα με μαρτυρίες, που σημειώθηκε στην Άνω Περαία, κοντά στην εκκλησία, οι δράστες ήταν δύο νεαροί ίσως και κάτω των 20 ετών, μαυροντυμένοι και φορούσαν κουκούλες. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος των Ν.Επιβατών που κλήθηκαν έφτασαν μετά από μισή ώρα. Η (παρακινδυνευμένη) παρουσία εμπρός τους γείτονα, τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή άπρακτοι.

Ας συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι οι παρελθόντες χρόνοι που αισθανόμασταν ασφαλείς στις οικίες μας, με τα κλειδιά στην πόρτα, παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Επειδή ως φαίνεται οι μειωμένες δυνάμεις σε στελέχη της αστυνομίας δεν μπορούν να αστυνομεύσουν επαρκώς τις γειτονιές, χρειάζεται ενεργή επαγρύπνηση των κατοίκων, που θα πρέπει να ασφαλίζουν την περιουσία τους και να φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των ιδίων και των οικογενειών τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Αυτη ειναι η πολυπολιτισμικοτητα εγκληματα,ασυδοσια,ανασφαλεια.Τα"ανοιχτα" συνορα του Συριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λανθασμένα κάποιοι πιστεύουν πως η αύξηση της παραβατικότητας οφείλεται στους αλλόδαπούς.
    Στην Μηχανιώνα όπου μένω οι διαρρήκτες είναι γνωστοί και αντικατοπτρίζουν σε ποσοστά τον πληθυσμό του χωριού.
    Είναι πάνω κάτω 11-12 γνωστά άτομα.
    Στην πλειοψηφία τους Έλληνες, ένα Αλβανάκι και 2 Ελληνορωσοπόντιοι. Όπως ακριβώς είναι και τα ποσοστά των κατοίκων της Μηχανιώνας.
    Η κρίση και η φτωχοποίηση των ανθρώπων (χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τους διαρρήκτες) είναι υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή.
    Τόσο απλά.
    Μην κυνηγάτε δαίμονες.
    Απλά καλό είναι όταν πάτε να ψηφίζετε να θυμάστε οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και να ψηφίζετε αναλόγως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως ουτε ο Συριζα θα μας σωσει.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ειναι γνωστοι οι κλεφτες οπως λες,γιατι δεν τους πιανει η αστυνομια; Και η αφελεια εχει ορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς το παρόν οι διαρρήκτες γλυτώνουν τη σύλληψη ως χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
    Όταν όμως μεγαλώσει ο φάκελος τους και συνδυαστούν οι κλοπές τους ως "σπείρα", τότε θα κλάψουν μανούλες, γιατί τα 10 χρονάκια στη φυλακή δεν θα τα γλυτώσουν με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.