Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, τρίτη ημέρα Χριστουγέννων, στις  4 μ.μ.,  το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη. Πρόκειται για την 30η συνεδρίαση του Δ.Σ. Θερμαϊκού.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: Παράταση του υπ’ αριθ. Πρωτ. 8031/11-05-2018 συμφωνητικού που αφορά την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου επί των ηλεκτρονικών διαγωνιστικών διαδικασιών για διαγωνισμούς δημοσίων έργων και μελετών».  
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών - κ. Παρθένα Πασχαλίδου. 

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 138/2018 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. που αφορά την «Κατάρτιση & ψήφιση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2019 της ΔΗΚΕΘ».
Εισηγήτρια : Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Θ. - κ. Κυριακή Καζουλίδη.

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 139/2018 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. που αφορά την «Κατάρτιση & ψήφιση Προϋπολογισμού έτους 2019 της ΔΗΚΕΘ»».
Εισηγήτρια : Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Θ. - κ. Κυριακή Καζουλίδη. . 

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 140/2018 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. που αφορά την «Κατάρτιση, έγκριση και ψήφιση του   Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ 2019) της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού για το έτος 2019, καθώς και του πίνακα «Σ.3-ΝΠΙΔ _ΤΑΜΕΙΑΚΗ» στο πλαίσιο παρακολούθησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ)».
Εισηγήτρια : Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Θ. - κ. Κυριακή Καζουλίδη. . 

ΘΕΜΑ 5ο : Διαγραφή οφειλέτη από Χρηματικό Κατάλογο.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. Αικατερίνη Χατζηχριστοφή.

ΘΕΜΑ 6ο : Διαγραφή οφειλέτη από Χρηματικό Κατάλογο
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. Αικατερίνη Χατζηχριστοφή.

ΘΕΜΑ 7ο : Διαγραφή οφειλέτη από Χρηματικό Κατάλογο.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. Αικατερίνη Χατζηχριστοφή.

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν. 4412/2016.
Εισηγήτρια : Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. Αικατερίνη Χατζηχριστοφή.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.