του ακτιβιστή

Έναρξη κι επίσημα της πρώτης προεκλογικής καμπάνιας από τον Γιώργο Τσαμασλή για την διεκδίκηση της δημαρχίας στον Δήμο Θερμαϊκού. Με αποστολή εντύπου όπου προσδιορίζεται  η ονομασία της παράταξης "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Σύγχρονος Δήμος" αυτοδεσμεύεται με "συμβόλαιο εμπιστοσύνης" να βρει λύσεις για έναν δήμο που όπως αναφέρει είναι από τους πιο βρώμικους της χώρας, έχει οδικό δίκτυο δεκαετίας '70, έχει εγκαταλείψει τις παραλίες του και παρέχει στους δημότες του ακριβό και αμφιβόλου ποιότητας νερό.

Με επικέντρωση σε αυτές τις τέσσερις ενότητες προτείνει λύσεις.
Για την καθαριότητα εκτός των άλλων δεσμεύεται ότι θα κρατήσει προσωπικά την αντιδημαρχία καθαριότητας, αναλαμβάνοντας το πλήρες κόστος επιτυχίας ή αποτυχίας.
Ταχεία σύνδεση με την ΕΥΑΘ για την υδροδότηση του Δήμου.
Έσοδα που προέρχονται από την παράκτια περιοχή θα επανεπενδύονται σε αυτή με στόχο τη βελτίωση της εικόνας των παραλιών του δήμου, και
για την οδοποιία, κάθε χρόνο ένα μεγάλο μέρος από τον ετήσιο προϋπολογισμό του Δήμου θα δίδεται σε έργα οδοποιίας.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.