Από τον Δήμο Θερμαϊκού ορίστηκαν άλλα τρία σημεία από τα οποία μπορούν οι δημότες να προμηθεύονται αλάτι αποχιονισμού για τις ανάγκες τους, εκτός από τα αμαξοστάσια Μηχανιώνας και Επανομής που - προφανώς - συνεχίζουν να υφίστανται:

 • Περαία, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 9  (απέναντι από την Κλινική Πισσαλίδη)
 • Νέοι Επιβάτες, Λεωφ. Θεσσαλονίκης –Μηχανιώνας 78 (απέναντι από την ταβέρνα «Ανέστης»)
 • Αγία Τριάδα (περιοχή λαϊκής αγοράς)
Όσοι σπεύδουν να προμηθευτούν αλάτι, θα  πρέπει να το πράξουν με δικά τους μέσα (σακούλες, μικρά δοχεία κλπ.).  


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

 1. Κουίζ για δημότες του Δήμου μας (και τους χιονανθρώπους που έφτιαξαν αυτοί ή ψήφισαν τέλος πάντων...) :
  Η ερώτησή μας: " Γιατί άργησε να φέρει αλάτι ο φεστερ στα σημεία που να μπορούν να πάρουν οι δημότες;".

  1. Θέλησε να προστατέψει την υγεία των δημοτών, καθ΄ότι το πολύ αλάτι φέρνει πίεση.

  2. Έψαχνε να βρει αλάτι Ιμαλαίων, γιατί νόμιζε πως μόνο αυτό αντέχει στο κρύο.

  3. Νόμιζε πως το χοντρό αλάτι είναι μόνο για (ποντιακό βεβαίως) τουρσί λάχανο.

  Το ευρόν θερμαικόπουλο, κερδίζει έξτρα βυτίο θαλασσόνερο από τον "ΓΙΓΑΝΤΑ" για τον δρόμο του, που ομολογουμένως με τα πολλά δρομολόγια που κάνει, θα μπορούσε να λέγεται και "ΣΩΤΗΡΑΣ" !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια φορά και έναν (παλιό)καιρο:
  Μια γάτα Ιμαλαΐων είπε ότι λόγω έλλειψης/ανεπάρκειας του Δήμου να καλύψει όλη την έκταση του, θα αναγκαστεί (άλλο που δεν θέλει) να κάνει αναθέσεις έργου σε Ιδιώτες που έχουν Μηχανήματα/Βοθροβυτία για να συνεισφέρουν (με το αζημείωτο φυσικά) στον καθαρισμό των δρόμων του Δήμου.
  Η ίδια γάτα, επίσης νιαούρισε οτι στην Διάυγεια αναμένεται να πέσει βροχή Αποφάσεων ανάθεσης έργου σε ιδιώτες (που έχουν Μηχανήματα έργου και βυτιοφόρα). Αυτό φυσικά είναι αναμενόμενο, αφού οι Ιδιώτες πρέπει να πληρωθούν για την εργασία τους.
  Αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά, ας εχουν λοιπόν τα μάτια τους 14 στην Διαυγεια, τόσο τώρα, όσο και σε παρελθούσες αναθέσεις που έγιναν σε καιρό έκτακτης ανάγκης και "θεομηνιών".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για πόντιο από τα Ιμαλάϊα, πρώτη φορά ακούω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αληθεύει πως ο φεστερίδης κατεβαίνει στις εκλογές με 2 ψηφοδέλτια, που στο ένα θα αναφέρεται ως "Πόντιος" και στο άλλο ως "Γάτα Ιμαλαίων με πέταλα";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κατά τις δικές μου εμπεριστατωμένες και ενδελεχείς πληροφορίες, ο φεστερίδης κατεβαίνει τελικά με το προσωνύμιο "Ποντιακός χιονόγατος Σιάμ".
  Απομένει να μας εξηγήσει μόνο τι σχέση έχει ο Πόντος με τον Σιάμ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.