Η προεκλογική κονίστρα μπορεί να μην έχει δώσει, ως και σήμερα, σοβαρές αντιπαραθέσεις σε επίπεδο συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, ούτε και ειδήσεις  από κλειστές ή ανοιχτές συγκεντρώσεις (αν και αναμένεται να ανακοινωθούν οι συνεστιάσεις με αφορμή την κοπή της πίτας των παρατάξεων) και απλά κινείται σε επίπεδο προσέλκυσης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για να "ντύσουν" τα ψηφοδέλτιά τους οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Θερμαϊκού.

Όμως υπάρχει έντονη παρουσία των υποψηφίων δημάρχων σε τηλεοπτικά κανάλια, όπου με συνεντεύξεις τους επιχειρούν να θέσουν τις προτεραιότητες και να αποκαλύψουν πτυχές των προεκλογικών προγραμμάτων τους.

Δύο βίντεο με συνεντεύξεις έχουμε στη διάθεσή μας και τα δημοσιεύουμε ώστε να γνωρίσουν οι αναγνώστες μας  τις απόψεις των κκ Γιώργου Τσαμασλή και Σίμου Καψάλα.
Και οι δύο επικεντρώθηκαν στο ζήτημα της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Θερμαϊκού και ενώ ο πρώτος έστρεψε την προσοχή του στο ζήτημα της Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας, τονίζοντας πως είναι αδύνατο να λειτουργήσει, ο δεύτερος ανέπτυξε την πρότασή του για την επιβεβλημένη  Μηχανοργάνωση του Δήμου.
Δείτε τα αντίστοιχα βίντεο:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Για τον υπερτεχνοκράτη κ. Καψάλα:
    Κε. Καψάλα, προς τί αυτά τα ανεφάρμοστα; Το barcode στους κάδους είναι το πρόβλημα ή να μπορέσεις μέσα στην ένδεια (πραγματική ή τεχνητή) να βρεις επαρκή απορριμματοφόρα;
    Για τόλμα να πεις να δουλέψουν κάποιοι και να δεις για πότε θα σου κουβαλήσουν το "Σωματείο" για υπερβολική "καταπίεση προς τους εργαζομένους".
    Για την "παλιά καραβάνα" τον κ. Τσαμασλή:
    Κε. Τσαμασλή, "έφαγες" τόση ώρα να μιλάς για την θαλάσσια συγκοινωνία.
    Δεν βλέπεις αλήθεια άλλα πιο επείγοντα προβλήματα; Και για να έχουμε καλό ΄ρώτημα, σε ενδιαφέρουν πραγματικά τα προβλήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.