Μετά την τελευταία παράσταση στο κατάμεστο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στις 2/2, η «Επιστροφή της Κ.Τ.» έχει ανέβει αισίως 8 φορές με δωρεάν είσοδο και για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού η προσφορά σας έχει ενισχύσει με αγαθά πρώτης ανάγκης τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων και Θέρμης καθώς και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παϊσιος».
Οι παραστάσεις μας φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, με την Κ.Τ. να καταφθάνει στο Θέατρο Σοφούλη την Τετάρτη 6/2 στις 8 μ.μ. για την τελευταία της (ίσως) εμφάνιση. Στη συγκεκριμένη παράσταση υπάρχει χαμηλότατο εισιτήριο 6€, το οποίο θα ενισχύσει και θα βοηθήσει την ομάδα μας.
Τα μέλη των «Φύρδην Μίγδην» πιστεύουμε σε ένα ερασιτεχνικό θέατρο το οποίο σέβεται απόλυτα την ίδια την τέχνη αλλά και τον θεατή. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά τόσο τη σκηνική παρουσίαση των παραστάσεών μας, με σκηνικά και κοστούμια κατασκευασμένα από επαγγελματίες, αλλά και την καλλιτεχνική τους υπόσταση, με χορογραφίες, μουσική ερμηνεία και σύνθεση από ανθρώπους που έχουν άριστες γνώσεις στους αντίστοιχους τομείς. Σε όλα αυτά βάζουμε κι εμείς τη δική μας προσπάθεια να σταθούμε υποκριτικά αντάξιοι και αξιοπρεπείς απέναντι στα έργα και τους συγγραφείς με τους οποίους καταπιανόμαστε.
Επειδή για όλα αυτά λοιπόν δεν αρκεί μόνο η δική μας θέληση και προσπάθεια, ζητάμε τη συμβολή σας για να συνεχίσουμε να παράγουμε καλές παραστάσεις που θα τις αγαπάτε και θα τις απολαμβάνετε.
Έτσι περιμένουμε εσάς, τους φίλους και τους γνωστούς σας που δεν έτυχε να μας δουν ακόμα, στο Θέατρο Σοφούλη, την Τετάρτη 6/2 στις 8 μ.μ. για να κουνήσουμε παρέα το μαντήλι στην υψηλή μας προσκεκλημένη...
Θέατρο Σοφούλη
(Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά)
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, 8 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 6€ (στο ταμείο του θεάτρο)
Εκπτωτικό εισιτήριο: 5€ (αποκλειστικά από το Goldmall.gr - πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/2Bkz0EV)
Πληροφορίες-κρατήσεις
Τηλ: 2310 423.925
e-mail: info@theatrosofouli.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.