Mε ανακοίνωσή του στο facebook ο παλιός δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δεξιάς παράταξης σε παλιότερες εκλογές κ. Δημήτρης Καπλάνης αφού δηλώνει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία του Θερμαϊκού, απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να ενισχύσουν την προσπάθειά του με στόχο, όπως αναφέρει, να "απογειώσει" τον τόπο.

Μάλιστα δημιούργησε σελίδα γνωστοποιώντας τον τίτλο του συνδιασμού του που επιγράφεται "Το μέλλον τώρα.

Ας δούμε την ανακοίνωσή του:


Αγαπητοί συνδημότες,
Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε χρόνια τώρα. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας και αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Ασχολούμαι και προσπαθώ από διάφορες θέσεις, για το καλύτερο στον τόπο μας από το 1991. Έπειτα από μια τόσο μακρά περίοδο ενασχόλησής μου στην αυτοδιοίκηση, εκτιμώ ότι έχω τις δυνατότητές, εφόσον εκλεγώ, να «παντρέψω» τον τεχνοκρατισμό με την ευαισθησία και να διαχειριστώ με επιτυχία τα μικρά και καθημερινά, χωρίς να παραμελώ διόλου τα μεγάλα και σημαντικά.
Με την δήλωση μου αυτή σάς ανακοινώνω ότι είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019. Η απόφαση μου να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου δεν προσβλέπει σε ικανοποίηση ιδιοτελών συμφερόντων. Είναι μια απόφαση, αποτέλεσμα παρότρυνσης πολλών συμπολιτών μας αλλά και της προσωπικής μου επιθυμίας να απογειώσουμε το Δήμο μας. Είναι όνειρο ζωής αυτή η προσφορά.

- Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε όχι μία σελίδα, αλλά να αλλάξουμε κεφάλαιο.

- Ελάτε να θέσουμε τις βάσεις για την πολυπόθητη ανάπτυξη, μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα και μικροπολιτικές.

- Ελάτε να υπηρετήσουμε και να προσφέρουμε σε όλους τους συμπολίτες μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η εξυπηρέτηση των δημοτών είναι χρέος κάθε δημοτικής αρχής και τις κοινωνικές του υπηρεσίες πρέπει να τις απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι.

- Ελάτε να αναπτύξουμε μια νεα σχέση Δημότη - Δημάρχου.

- Ελάτε να καθιερώσουμε την ώρα του Δημότη όπου ο Δήμαρχος θα περιμένει και θα ακούει τους Δημότες.

Από τώρα και ως το τέλος της ερχόμενης 4ετίας στα γραφεία της Περαίας κατ΄αρχήν: Τετάρτη 18:30 - 20:30 και Σάββατο 10:00 - 12:00.

ΠΡΟΣΚΛHΣΗ:

Προς όλους τους συνυποψήφιους Δημάρχους, που έχουμε τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για το αύριο του Δήμου μας, να συστρατευθούν μαζί μας ώστε να κερδίσουμε εύκολα τώρα το μέλλον του τόπου μας.

✓ Να βαδίσουμε στο δρόμο των εκλογών όλοι μαζί με ειλικρίνεια και ντομπροσύνη, σταθεροί σε αξίες και αρχές για μια νέα Δημοτική Αρχή ενωτική, αξιόπιστη, αποτελεσματική. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε το σημερινό καθεστώς και να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας.

✓ Να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο. Να γίνουμε επιτέλους μια Ευρωπαϊκή πόλη, όπως αυτές που θαυμάζουμε.

✓Σας καλώ λοιπόν να κάνουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε στο Δήμο μας κεφάλαιο και όχι σελίδα.

✓ Να χτίσουμε το μέλλον του δήμου μας σε γερές βάσεις συνέπειας, αξιοπρέπειας,διαφάνειας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.