Δεν πρέπει να είσαι μάγος για να καταλάβεις πως οι επόμενες βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν γοργά.

Δεν είναι μόνο το κεντρικό πολιτικό σανίδι που τρίζει και δείχνει να μην μπορεί να αντέξει άλλο την παρέα του Σύριζα, ούτε το Μακεδονικό με την ψηφισμένη Συμφωνία των Πρεσπών που δείχνει πως δεν υπάρχει αντιστοιχία της κυβέρνησης με την κοινωνία (περισσότερο από 70% των πολιτών βρίσκεται απέναντι στην προδοτική συμφωνία που έγινε καθ'υπόδειξη του ξένου παράγοντα).

Εμείς εδώ στην επαρχία, στη Β' Θεσσαλονίκης το αντιλαμβανόμαστε από τις πυκνές τελευταία επισκέψεις βουλευτών και πολιτευτών και τις συναντήσεις με φίλα προσκείμενους πολίτες ή στελέχη των αντίστοιχων κομμάτων.

Πρόσφατα οργανώθηκε με - μεγάλη οφείλουμε να ομολογήσουμε - επιτυχία συγκέντρωση με οικοδεσπότη τον Αντώνη Ζαβέρκο και προσκεκλημμένο το στέλεχοςτης ΝΔ, πρώην Υφυπουργό Υγείας και υποψήφιο στη Β' Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Η εκδήλωση που σημείωσε αίσθηση λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών αλλά και της σύνθεσης της πραγματοποιήθηκε σε γνωστό παραλιακό καφέ της Περαίας.

Προφανώς ο Αντώνης Ζαβέρκος, Αντιπρόεδρος της Β' Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης της ΝΔ αναβαθμίζεται σε "συγκεντρωσιάρχης" του κόμματος στην Β'.

Φωτο από την εκδήλωση:











Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Η αναφορά οποιωνδήποτε συμβάντων πολιτικών ή μη στο Δήμο Θερμαϊκού ευπρόσδεκτη, η προπαγάνδα όμως απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 εύλογες απορίες σχετικώς με τις συγκεντρώσεις που θα διοργανώνει ο αναβαθμισμένος συγκεντρωσιάρχης κύριος ζαβέρκος:

    1. Θα υπενθυμίζει σε κάθε συγκέντρωση στους συγκεντρωμένους πως η (ψωφο)δεξιά χρωστάει 260 μύρια, που εξελίσονται κατά πως φαίνεται σε φέσι διαρκείας (λατινιστί Perpetuum fesum);

    2. Είναι μήπως μερικοί ομοϊδεάτες του της γνώμης, πως πιθανόν η (ψωφο)δεξιά θα γλυτώσει την αποπληρωμή, αλλάζοντας π.χ. το όνομα και το ΑΦΜ όπως έκανε το κλεφτοπασοκ για τα δικά του φέσια;

    3. Θα φοράει τα αγαπημένα του SPORTEX σε κάθε συγκέντρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.