Με έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ μας προειδοποιεί για επιδείνωση του  καιρού από την Τετάρτη (13-2-19) με κύρια χαρακτηριστικά:
1. Τις χιονοπτώσεις:
·           Την Τετάρτη (13-2-19) στα ορεινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας και από το μεσημέρι στις πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και στα νησιά του Αιγαίου.
·           Την Πέμπτη (14-2-19) στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης.
2. Τους πολύ θυελλώδεις βόρειους, βορειοανατολικούς ανέμους (8-9 μποφόρ), που η έντασή τους κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα φθάνει στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
3. Τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (της τάξης των 10 βαθμών).
Παγετός θα σημειωθεί  τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (13-2-19) και της Πέμπτης (14-2-19) και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.
4. Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα επηρεάσουν κυρίως τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
5. Πρόσκαιρη ύφεση προβλέπεται για την Παρασκευή (15-2-19), όμως από το Σάββατο (16-2-19) νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην ανατολική Ελλάδα.


Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της www.emy.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.