Όπως το αναμέναμε, παρών στη μάχη για τη διεκδίκηση της δημαρχίας Θερμαϊκού δηλώνει με σημερινή ανάρτησή του στο facebook ο Επανομίτης δικηγόρος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τζέκος. Έτσι ο αριθμός των διεκδικητών ανέρχεται ήδη στους 7.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, η ονομασία της παράταξής του ονομάζεται ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ και στόχος της προσπάθειας είναι η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά πράγματα, ώστε να ανατραπεί η αναχρονιστική και παλαιοκομματική αντίληψη που επικρατεί:

Τολμά λοιπόν ο κ Τζέκος, όπως λέει "με την πεποίθηση ότι έχουμε να προσφέρουμε μια νέα, σύγχρονη αντίληψη στα κοινά του δήμου μας"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μάλλον έμεινες πίσω κ. τζέκο. Άλλοι υποψήφιοι (θέλουν να) προσφέρουν πολλά περισσότερα από "μια νέα, σύγχρονη αντίληψη στα κοινά του δήμου μας" που θέλεις εσύ. Γι΄αυτό καλύτερα είναι να ψηφίσουν άλλους και όχι εσένα. Απλά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.