Η αιτία του προβλήματος οφείλεται στην έκρηξη ενός λέβητα πετρελαίου σε διαμέρισμα ορόφου  επί της οιδού Δημοκρατίας.

Από τις υδρορροές της οικοδομής  ποσότητα πετρελαίου έφτασε στο δρόμο.

Ρίχτηκε πιονίδι και εν συνεχεία πλύθηκε με 3 - 4 βυτία νερού το τμήμα του οδοστρώματος λόγω της επικινδυνότητας που παρουσίαζε.

Ίσως κάποια ελάχιστη ποσότητα πετρελαίου σε μικρή αναλογία με το νερό να έφτασε στη θάλασσα, αν και αυτόπτες μάρτυρες μας δήλωσαν πως είναι σε χαμηλότερη στάθμη η λακούβα που λίμνασε.

Υπήρξε χθες ενημέρωση της λιμενικής αρχής Μηχανιώνας, κιμάκιο της οποίας έκανε αυτοψία.

Διαπιστώθηκε μικρής έκτασης διασπορά, περίπου σε 200 τμ.

Προληπτικά τοποθετήθηκαν τα περιοριστικά σφουγγάρια (δημιουργήθηκε απορροφητικό φράγμα) από υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού.

Προφανώς είναι αμελητέα η έκταση του προβλήματος και οι φωτο (αρχείου) που βγήκαν σε διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες μάλλον δημιούργησαν ανησυχία χωρίς λόγο.

Προεκλογική περίοδο έχουμε και όλα έχουν την παραπολιτική τους σημασία και προτεραιότητα από ενδιαφερομένους.

Ας μην δημιουργούμε λανθασμένες εικόνες και πληροφορίες που πλήττουν τον τόπο μας περισσότερο. Καλές οι σκοπιμότητες αλλά όλα θα πρέπει να έχουν το όριό τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.