Σχολικός και διαδικτυακός εκφοβισμός είναι το θέμα της νέας ενημερωτικής εκδήλωσης των Κύκλων Μάθησης της Πόλης που Μαθαίνει. Όπως είναι γνωστό το ΚΥΜΑ είναι για μία ομάδα ειδικών τόσο στην εκπαίδευση ενηλίκων όσο και σε ειδικά επιστημονικά πεδία, που συναντήθηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Ομάδα Εθελοντών Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Δήμου Θέρμης. Το ΚΥ.ΜΑ προτείνει σταθερά από τη σύστασή του έως σήμερα επιμορφωτικά προγράμματα και ενημερωτικές εκδηλώσεις με επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας και την τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών πραγματοποιείται ομιλία – εκδήλωση με αντικείμενο τον δικτυακό και σχολικό εκφοβισμό.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας και αναλυτικά θα περιλαμβάνει δύο εισηγήσεις:

• Εισήγηση “Δικτυακός εκφοβισμός (Cyberbullying) – Πρακτικές αντιμετώπισης με εισηγητή τον Δρ. Δημήτριο Γουδήρα – Καθηγητή Ψυχοπαιδαγωγικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
• Εισήγηση “Ο σχολικός εκφοβισμός και πως συνδέεται με τη θεωρία του δεσμού προσκόλλησης “

Την ενημερωτική εκδήλωση, συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της Θέρμης Πόλη που Μαθαίνει, η Αντιδημαρχία Παιδείας Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας και η Επιτροπή δια Βίου Μάθησης Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών Επιμορφωτών ενηλίκων Θέρμης.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.