Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το φετινό Επανομίτικο Καρναβάλι 2019, που έγινε χθες στο βράδυ με την διασκεδαστική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.
Περισσότεροι από 8000 κόσμου χάρηκαν την παρέλαση των 12 αρμάτων που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή τροχοφόρων, τρακτέρ και συρόμενων πλατφορμών.
Η συμμετοχή κατοίκων και επισκεπτών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. 
Στην παρέλαση των καρναβαλιστών παραβρέθηκαν βουλευτές, δήμαρχοι, πρόεδροι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι επίσημοι.
Τα άρματα παρουσίασαν και σατίρισαν με το ιδιότυπο και πάντα πηγαίο επανομίτικο χιούμορ τα γεγονότα που σημάδεψαν την προηγούμενη χρονιά.

Έτσι την τιμητική της είχε η πολιτική με το άρμα "Συμφωνία των Πρεσπών", το τένις με την αναμέτρηση Τσιτσιπά με Ναδάλ,  το μέτρο της Θεσσαλονίκης, το ποδόσφαιρο  με τον απερίγραπτο Τσουκαλά του Ολυμπιακού, οι πειρατές αλλά και οι εκλογές με σε υποψήφιους δημάρχους και πολιτικούς και φυσικά τον  Βασιλιά Καρνάβαλο.
Πάντα τέτοια παιδιά, Καλή Σαρακοστή, και του χρόνου !!!














ΥΓ Ευχαριστώ τον φίλο Αντώνη για το πλούσιο φωτορεπορτάζ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.