Κάλεσμα στήριξης των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και συμπόρευσης απεύθυναν το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου στην πρώτη συγκέντρωση στην Επανομή οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΒΑΣ περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΚΜ και η ΝΤΙΝΑ ΜΩΡΑΛΗ, δημοτική σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Θερμαϊκού, αναλύοντας τις θέσεις της ΛΑΣ για την Τοπική Διοίκηση και την στάση των άλλων δυνάμεων σε περιφέρεια και δήμο απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες. 

Ειδικότερα αναφέρθηκαν σε έργα αντισεισμικής θωράκισης και αντιπλημμυρικής προστασίας που βρίσκονται στην τελευταία λίστα επιλογής έργων γιατί δεν αποφέρουν κέρδη στους εργολάβους, στο οδικό δίκτυο, στα προβλήματα με την συγκοινωνία, στους παιδικούς σταθμούς, στο αποχετευτικό, στην έλλειψη της καθαριότητας και γενικότερα τις επιπτώσεις στην τσέπη του λαού από την εφαρμογή του σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων, στην παράδοση του παραλιακού μετώπου σε ιδιώτες στο όνομα της «ανάπτυξης».

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος από τους παρευρισκόμενους και ειδικά από ανθρώπους που για πρώτη φορά προσεγγίζουν την ΛΑΣ αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής, την αντίθεση τους στην κατασκευή των εργοστασίων κομποστοποίησης και σύμμεικτων απορριμμάτων στην περιοχή τριεθνές που αποτελεί το πανόραμα του δήμου, τον προβληματισμό τους για την «ανάπτυξη» του παραλιακού μετώπου που είναι προς όφελος των επιχειρηματιών μακριά από τις ανάγκες των κατοίκων και της ευρύτερης περιοχής αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους από την ασκούμενη πολιτική.

Το επόμενο ραντεβού της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 7μμ στην ΚΑΨΑΛΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ στην ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.