Με τρεις πολύ σημαντικές ελληνικές διακρίσεις έκλεισε η τρίτη και τελευταία μέρα στο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, στη Γλασκώβη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε την μεγάλη φόρμα που διανύει και με άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν.
Ο κορυφαίος τριπλουνίστας στην Ευρώπη έκανε το χρυσό άλμα 8.38 μέτρων κατά την 5η του προσπάθεια, δίνοντάς μας μια ακόμη χαρά.

Εξαιρετική ήταν, κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,η εμφάνιση του Κώστα Μπανιώτη στον τελικό του ύψους. Ο άλτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 2.26 μέτρα.

 Όμως και η Βούλα Παπαχρήστου για άλλη μια φορά απέδειξε τη δύναμη και τη φόρμα που διανύει κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, σήμερα, στον τελικό του τριπλούν με άλμα στα 14.50 μέτρα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.