Όπως σας είχαμε προανακοινώσει από σήμερα ξεκινάει μια μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση (POLL επί το ελληνικότερον) για τον ποιον από τους οκτώ (8) υποψηφίους επιθυμούμε να έχουμε δήμαρχο στον Θερμαϊκό τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Διαδικτυακή γιατί θα πραγματοποιηθεί μέσω του διαδικτύου.
Μεγάλη γιατί συμπράττουν ο "Ακτιβιστής" και πέντε μεγάλες ομάδες του facebook από τον Θερμαϊκό και την Ανατολική Θεσσαλονίκη. 
Αυτές είναι οι:
ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΑ
ΠΕΡΑΙΑ το στολίδι του Θερμαϊκού
ΠΕΡΑΙΑ η θέα της Θεσσαλονίκης
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ... στα ανατολικά (Θερμαϊκός - Θέρμη - Καλαμαριά - Πυλαία)
Η Μηχανιώνα στην καρδιά μας
Αυτές φιλοξενούν τη δημοσκόπηση μέχρι στιγμής. Επιθυμούμε να δώσουμε τους συνδέσμους και τον κώδικα της δημοσκόπησης και σε όποια άλλη σελίδα ή ομάδα από την περιοχή το θελήσει. Κι αυτό για να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικά γίνεται τα αποτελέσματα.
Έγινε μια σοβαρή προσπάθεια να είναι όσο γίνεται πιο αδιάβλητη η δημοσκόπηση, εξασφαλίζοντας την μία ψήφο ανά IP.

Μπορείτε να ψηφίσετε ΤΩΡΑ εδώ:

Η δημοσκόπηση θα είναι ανοιχτή για τρεις εβδομάδες, από 17/3 έως και 7/4.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.