Οι αστυνομικές αρχές στο Ιλινόι αναμένουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA για να διαπιστώσουν αν ένα 14χρονο αγόρι που βρέθηκε να περιπλανιέται στο Κεντάκι είναι πράγματι ο Τίμοθι Πίτζεν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2011, λίγο πριν αυτοκτονήσει η μητέρα του.

Ο έφηβος είπε στις αρχές του Νιούπορτ, στο Κεντάκι, ότι το όνομά του είναι Τίμοθι και ότι τον κρατούσαν όμηρο επί επτά χρόνια δύο λευκοί άνδρες τους οποίους περιέγραψε ως "μποντιμπιλντεράδες".

Υποστήριξε ότι δραπέτευσε και διέσχισε μια γέφυρα, περνώντας έτσι από το Οχάιο στο Κεντάκι. Η αστυνομία στην Ορόρα του Ιλινόι προχώρησε στη λήψη γενετικού υλικού για να επιβεβαιώσει αν πρόκειται όντως για το αγνοούμενο παιδί, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CBS Chicago.

Το γραφείο του FBI στο Λούιβιλ του Κεντάκι ανέφερε εξάλλου ότι συνεργάζεται με την αντίστοιχη υπηρεσία στο Οχάιο, καθώς και με τα αστυνομικά τμήματα στο Νιούπορτ, στο Κεντάκι και στην Ορόρα, όπως και με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες. Δεν έδωσε όμως καμία επιπρόσθετη πληροφορία για την ταυτότητα του παιδιού.

Ο 14χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη και αμέσως μετά οι αρχές του Νιούπορτ ζήτησαν από τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες να ερευνήσουν σε μοτέλ για τους άνδρες που υποτίθεται ότι τον κρατούσαν όμηρο. Ο Τίμοθι Πίτζεν θεάθηκε για τελευταία φορά μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2011. Την ημέρα εκείνη η Ειμι Φράι-Πίτζεν πήρε τον τότε 6χρονο γιο της από το σχολείο του, στο προάστιο Ορόρα του Σικάγο και τον πήγε σε ένα ζωολογικό κήπο και σε ένα υδροπάρκο.

Λίγο αργότερα η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. "Ο Τιμ είναι κάπου ασφαλής, με ανθρώπους που τον αγαπούν και θα τον φροντίσουν. Δεν θα τον βρείτε ποτέ", έγραφε το σημείωμα που είχε αφήσει η μητέρα του, σύμφωνα με το ABC7 Chicago.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.