Προσβλέποντας στην κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών και την καταπολέμηση της υποστελέχωσης, προς όφελος της λειτουργικότητας, της μείωσης του χρόνου διεκπεραίωσης και με τελικό αποδέκτη τον πολίτη, ο Δήμος Θερμαϊκού συμμετέχει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας.

Με την εκκίνηση, λοιπόν, του 1ου κύκλου κινητικότητας 2019 και την πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, αίτημα υπεβλήθη για την πλήρωση δεκαεπτά (17) κενών οργανικών θέσεων με μετάταξη. Συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν σε:

1. ΠΕ Οικονομικού – Λογιστικού.

2. ΠΕ Τοπογράφος Μηχανικός (2 θέσεις).

3. ΠΕ Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος – Μηχανικός.

4. ΠΕ Μηχανολόγος Μηχανικός.

5. ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων έργων (2 θέσεις).

6. ΥΕ Εργάτης Γενικών Καθηκόντων.

7. ΥΕ Εργάτες (5 θέσεις).

8. ΔΕ Οδηγός.

9. ΠΕ Αρχιτέκτονας Μηχανικός.

10. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός.

11. ΠΕ Χημικός Μηχανικός.

Την ευθύνη αξιολόγησης των αιτημάτων έχει η Επιτροπή Κινητικότητας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ μετά τη λήψη των αποφάσεων, σχετική ενημέρωση θα υπάρξει, προκειμένου όλοι οι υπάλληλοι που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τις προσφερόμενες θέσεις, να προχωρήσουν στη μελέτη τους και την υποβολή των αιτήσεων μετακίνησης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.