Σε δύο διαφορετικές αίθουσες θα πρέπει οι ψηφοφόροι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή της 26ης Μαΐου.

Στη μία αίθουσα θα ψηφίσουν για Ευρωεκλογές και Περιφερειακές Εκλογές, ενώ σε άλλη αίθουσα για Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές.

Και μάλλον η ρύθμιση αυτή που επιλέχτηκε από την κυβέρνηση πρέπει να ομολογήσουμε πως βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση, παρά την ταλαιπωρία που θα υφίστανται οι ψηφοφόροι, οι οποίοι θα είναι αναγκασμένοι να σταθούν δύο φορές στην ουρά.

Κι αυτό γιατί είναι σίγουρο πως πολλοί θα ήταν αυτοί, αν γινόταν διαφορετικά σε μια αίθουσα, ιδιαίτερα οι μεγάλης ηλικίας και με διπλωμένα ψηφοδέλτια στην τσέπη, που θα τα μπέρδευαν με τελικό αποτέλεσμα την αλματώδη αύξηση των άκυρων ψηφοδελτίων 😀😀😀.

Μπορείτε να βρείτε το ΦΕΚ με όλες τις λεπτομέρειες πατώντας ΕΔΩ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.