Για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης  αυτή είναι μια συμβολική κίνηση ώστε να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους πολίτες.

Τη λαϊκή αγορά της Μαρτίου, στις οδούς Π. Γρηγορίου Ε΄& Μακεδονίας, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα της πόλης επισκέφθηκαν σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Εκεί ο κ. Ζέρβας και οι υποψήφιοι σύμβουλοι αντάλλαξαν κουβέντες με περαστικούς που έκαναν τις αγορές τους, μοίρασαν το φυλλάδιο της παράταξης καθώς και οικολογικές τσάντες αγορών, που αντικαθιστούν την πλαστική σακούλα.

«Συμμεριζόμενοι τις οικολογικές ανησυχίες των τελευταίων ετών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία συμβολική κίνηση και να μοιράσουμε αυτές τις τσάντες με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε σταδιακά ολοένα και περισσότερους. Στόχος μας είναι να αποβάλλουμε την πλαστική σακούλα από την καθημερινότητά μας» δήλωσε με την ευκαιρία αυτή ο κ. Ζέρβας.

Στη λαϊκή αγορά συνομίλησαν με πλήθος κόσμου, άκουσαν τα προβλήματα περαστικών και αγοραστών αλλά και των παραγωγών / πωλητών. Τέθηκαν αρκετά ζητήματα με κυρίαρχα αυτά της καθαριότητας και της ευταξίας των γειτονιών, με τους πολίτες να εκφράζουν εύλογους προβληματισμούς. Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας δήλωσε πως «θα προχωρήσουμε μαζί με τους πολίτες, μαζί με τους δημότες.

Η υπόθεση ανάταξης της πόλης είναι μια υπόθεση συμμετοχική. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τους πολλούς, για να βελτιωθεί το επίπεδο της ζωής σε κάθε γειτονιά. Και εδώ χτυπά ο παλμός της πόλης καθώς Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο το κέντρο».

Ακόμη ο κ. Ζέρβας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο οργάνωσης των λαϊκών αγορών υποσχόμενος πως θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να υπάρξει τάχιστα μία αναβάθμιση των αγορών και μία σταδιακή ενίσχυσή τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.