Επιδεικνύοντας ένα αχαλίνωτο, διαπνεόμενο από τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» πνεύμα, η ομάδα του «Ποσειδώνα» της Ν. Μηχανιώνας κατάφερε να πετύχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΜ της Α1 κατηγορίας και να ανέλθει στη Γ’ Εθνική, δίνοντας υπόσχεση για ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες κατακτήσεις στο μέλλον.

Με το αγωνιστικό φρόνημα να στέκει απτόητο, το πάθος να ξεχειλίζει, την κούραση να μη φανερώνει τα σημάδια της και το βλέμμα να παραμένει σταθερά προσηλωμένο στο στόχο, οι αθλητές αποκάλυψαν σε όλους τη «στόφα» του νικητή και το υλικό της επιτυχίας.

Μιας επιτυχίας αποτυπωμένης στους κόπους, τις προσπάθειες, αλλά και τις καρδιές τους, για την οποία δούλεψαν σκληρά, πίστεψαν με σθένος και κέρδισαν με τον ιδρώτα και την αξία τους, συγκινώντας τις οικογένειές τους, βγάζοντας «ασπροπρόσωπους» τους προπονητές τους, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς τους και γεμίζοντας υπερηφάνεια όλους τους συνδημότες τους.


Τον αγώνα παρακολούθησε με αμείωτη προσοχή και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, στηρίζοντας με την παρουσία του την ομάδα και αποκαλύπτοντας για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον του στον Αθλητισμό, που επανειλημμένα έχει επιδείξει με πράξεις. Πράξεις, όπως αναβαθμίζοντας και δημιουργώντας νέες εστίες αθλητικής «ζωής» και προσφέροντας κάθε δυνατή μορφή βοήθειας στους σε όλους τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους.

Απευθύνοντας δε τα συγχαρητήριά του και ευχαριστώντας ολόθερμα, τόνισε: «Είμαι βέβαιος ότι η επιτυχία αυτή πρόκειται να αποτελέσει την αφετηρία προς ένα δρόμο γεμάτο ακόμα περισσότερες πρωτιές σε κάθε αγωνιστικό επίπεδο, ένα δρόμο προς την κατάκτηση των υψηλότερων κορυφών. Γιατί η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στο στόχο και το ήθος αποτελούν τα πιο σημαντικά, τα πιο αποτελεσματικά «βέλη» για την πρόοδο και την επιτυχία. Κι εσείς έχετε αποδείξει ήδη ότι τα διαθέτετε στη «φαρέτρα» σας».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.