Με ανάρτησή του στο facebook ανακοίνωσε την συνεργασία του και την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό Θερμαγικός, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Τσαμασλή.
Η σχετική ανακοίνωση:

Η ζωή μας σε κάθε της βήμα είναι γεμάτη εσωτερικές συγκρούσεις, διλήμματα και κρίσιμες καμπές.
Τότε πρέπει να σκεφτείς, να ζυγίσεις το συναίσθημα, την καρδιά και τη λογική, τα «θέλω και τα πρέπει».
Υπάρχουν όμως και στιγμές που τα «πρέπει» είναι τόσο μεγάλα και φωνάζουν τόσο δυνατά, που ακόμα και τα μεγαλύτερα θέλω κάνουν πίσω.
Είναι οι στιγμές που πρέπει να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να αναλάβεις την ευθύνη που σου αναλογεί .
Μια τέτοια στιγμή ζούμε σήμερα.
Αποφάσισα λοιπόν να συμπορευτώ με τον Γιώργο Τσαμασλή και τον δημοτικό συνδυασμό “Θερμαγικός” διεκδικώντας μαζί ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, έναν σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο.
Θα είμαι πάντα θεματοφύλακας των αξιών που υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια, που με τιμάτε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Και ΄συ τέκνον κούτουκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πότε κάποιος είναι υπόλογος όταν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2010 διοίκηση Αλεξανδρή, μετά ένα βήμα απο τον να πιαστεί με τον Συριζα το 14 και τώρα εκτιμώντας ότι τα πράγματα θα ξανα αλλάξουν επιστροφή στις ρίζες.
    έχετε καταντήσει την αυτοδιοίκηση περίγελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.