Ααααχ, αυτά τα χρόνια, τα όμορφα χρόνια της ζωής μας, να μπορούσαμε να τα ξαναζήσουμε…!
Σ΄αυτήν την κρυφή μας επιθυμία (φευ !) στηρίζεται η υπόθεση του θεατρικού έργου της Μαρίας Κίτρα και που με περισσή νοσταλγία,  αγάπη, ευρηματική ερμηνεία, σκηνοθεσία και αυτοσχεδιασμούς,   δίνει με ελεύθερη είσοδο τρεις παραστάσεις στον Δήμο Θερμαϊκού η εθελοντική ομάδα.
Το   " Κ.Α.Π.Η.  και ψύχραιμοι " είναι ένα από τα δημοφιλή και αγαπημένα έργα της  συγγραφέως, όπου προβάλλει την περιπέτεια, την σάτιρα, τον έρωτα και  αυτά με ένα ιδιαίτερο χιούμορ και γλαφυρότητα.

Δυο λόγια για το έργο:

Σε έναν οίκο ευγηρίας , ζουν κάποιες χαριτωμένες γριούλες, φίλες από τα παιδικά τους χρόνια. Η διευθύντρια του ιδρύματος, φίλη με όλες, αγωνίζεται για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Τα μπερδέματα αρχίζουν με την ξαφνική παρουσία μιας παράξενης γυναίκας που υπόσχεται πολλά με το ελιξίριο ζωής που θέλει εκεί να πουλήσει . Οι γριούλες θα ζήσουν για λίγο ξανά τα παιδικά τους χρόνια ή θα είναι ένα όνειρο;
Και τι ρόλο παίζουν αλήθεια ο γοητευτικός Μεξικανός κηπουρός, ένας αστυνομικός και άλλοι  χαρακτήρες;
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην θεατρική ομάδα του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και την συγχαίρουμε για την  προσπάθειά της.

Παραστάσεις:  
Σαβ. 13/4  Θέατρο 1ου Γυμν. Ν. Μηχανιώνας   20.00
Κυρ. 14/4  Δημοτ. Θέατρο Επανομής        20.00
Παρ.  19/4  Θέατρο 1ου Γυμν. Ν. Μηχανιώνας   20.00

Δείτε τι λένε για το έργο κάποιοι από τους συντελεστές καθώς και αποσπάσματα από την γενική πρόβα:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.