Στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, με θέμα “Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου έτους 2019”, την Πέμπτη 18/04/19 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στους Ν. Επιβάτες.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού, κ. Γιώργος Φεστερίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έθεσε τους κεντρικούς άξονες για το επικείμενο σοβαρό θέμα της λήψης μέτρων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει την 1η Μαΐου 2019.


Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, της Μεραρχίας Υποστήριξης 3ου Επιτελικού Γραφείου (ΜΕΡΥΠ/3ΕΓ), του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας, του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, της 2ης ΕΜΑΚ, της Εθελοντικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ, της Εθελοντικής Ομάδας ΕΘΟΠΑΚ, του ΟΑΣΘ, ο κ. Κ. Κοκολάκης - μέλος της Ενδοδημοτικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Θ. Τζίνας - Δημοτικός Σύμβουλος, ο Προϊστάμενος ΔΤΥ&Π, η αρμόδια υπάλληλος του Δήμου.

Δηλώθηκε από όλους τους φορείς ότι είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του επικείμενου σχεδιασμού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.